CBB har deltaget i en workshop arrangeret af Interpol. Formålet med workshoppen var at samle information om, hvordan man bedst kan eksportere biosikring og bioberedskab til udviklingslande. Møderne blev afholdt online og fokuserede på forebyggelse, beredskab og respons i forhold til trusler fra ikke-statslige grupper eller enkeltpersoner.

Deltagerne i workshoppen inkluderede repræsentanter fra organisationer som FBI WMD Directorate, Chemical-Biological Countermeasures Unit og Unidade Militar Laboratorial de Defesa Biológica e Química, Exército Português i Portugal.

CBB bidrog med de danske erfaringer inden for biosikring og bioberedskab for at hjælpe med at definere indholdet af en eksportpakke og opbygge et effektivt system inden for biosikring og bioberedskab.

Deltagelsen i workshoppen bekræfter CBB's engagement i internationalt samarbejde og udveksling af viden inden for biosikring og bioberedskab. Gennem dette samarbejde håber CBB at styrke udviklingslandenes evne til at håndtere biologiske trusler. Workshoppen er den første af to. Den næste finder sted i juli.