Opdateret 01.12.2017

 

Kurser

Center for Biosikring og Bioberedskab varetager en række forskellige undervisningsopgaver inden for emnerne biosikring, ansvarlig biovidenskab, bioterror, biologiske våbentrusler og biologisk beredskab.

Kurset Biosikring for kommende sikringsansvarlige er rettet mod sikringsansvarlige på virksomheder og institutioner, som er omfattet af bekendtgørelse af lov nr. 53 af 11/01/2017 om sikring af dyrepatogener og lov nr. 474 af 17. juni 2008 om sikring af visse biologiske stoffer, fremføringsmidler og relateret materiale. Tilfredsstillende gennemførelse af kurset er en betingelse for godkendelse som sikringsansvarlig og et vilkår for tilladelse fra CBB.

En del af undervisningen inden for biologisk beredskab foregår som en del af Beredskabsstyrelsens indsatslederuddannelse og er af mere praktisk karakter.

Andre kurser er målrettet studerende på life science-studierne og har til formål at diskutere videnskabelig ansvarlighed og misbrugspotentialet (dual use) for visse mikroorganismer og teknikker mv.

Efter nærmere aftale giver centret specielt tilpassede foredrag inden for ovennævnte emner. Henvendelse angående undervisning rettes til cbb@ssi.dk

Læs mere om nogle af vores kurser i undermenuen til venstre, eller se introduktionsvideoen øverst.

 

 

Kontakt os

Center for Biosikring og Bioberedskab

Statens Serum Institut

Artillerivej 5

2300 København S

Telefon: +45 32688127
Email: cbb@ssi.dk